Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης από Καβάλα: Δεν θέλουμε να φύγει μόνο ο Μητσοτάκης, αλλά η ΝΔ - Καταστροφική η πολιτική που ασκούν

Ανδρουλάκης από Καβάλα: Δεν θέλουμε να φύγει μόνο ο Μητσοτάκης, αλλά η ΝΔ - Καταστροφική η πολιτική που ασκούν
«Δεν πρέπει να επαναληφθούν τα ίδια λάθη. Δεν θα γίνει μεγάλη η δημοκρατική παράταξη με ανεμομαζώματα που θα καταλήξουν διαβολοσκορπίσματα», τόνισε ο Ν. Ανδρουλάκης από την Καβάλα
Σχετικά Άρθρα
«Εμείς δεν θέλουμε να φύγει μόνο ο κ. Μητσοτάκης. Θέλουμε να φύγει η Νέα Δημοκρατία. Η πολιτική που ασκούν, είναι καταστροφική και η ανοχή του λαού προέκυψε από τη σύγκριση με τη διακυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου», δήλωσε από την Καβάλα την Κυριακή 1/9 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ν. Ανδρουλάκης.
Ο κ. Ανδρουλάκης μιλώντας σε φίλους και στελέχη του Κινήματος στην Καβάλα, έδωσε έμφαση στην αποδόμηση των υπηρεσιών του κοινωνικού κράτους επί διακυβέρνησης ΝΔ και την αύξηση των ανισοτήτων.
«Αν ό,τι πέτυχε η Νέα Δημοκρατία στην υγεία, το πετύχει και στην παιδεία, για ποια κοινωνία θα μιλάμε; Την κοινωνία του 1/3;» αναρωτήθηκε.
«Όταν το ΠΑΣΟΚ μιλούσε με την ψυχή του, δεν έκανε λάθος. Γιατί η ψυχή του ΠΑΣΟΚ ήταν η ασπίδα για τον μη προνομιούχο και τη μεσαία τάξη. Όταν το ΠΑΣΟΚ μιλούσε με τον καθεστωτισμό, το πάθος για την εξουσία και την καρέκλα, έκανε πολλά λάθη και πλήγωσε τον λαό. Γι’ αυτό, λοιπόν, ζητώ να συνεχίσουμε σε αυτήν την πορεία του πολιτικού ήθους και της αξιοπρέπειας» πρόσθεσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.
psk1.JPG
Δεν θα γίνει μεγάλο το ΠΑΣΟΚ με ανεμομαζώματα

Αναφερόμενος στην εσωκομματική διαδικασία και στις εκλογές του Οκτωβρίου, ο κ. Ανδρουλάκης επισήμανε ότι «κάποιοι να θέλουν να οικοδομήσουν τις φιλοδοξίες τους σε ένα δήθεν αφήγημα "ήττας". Βγήκαν από το πρώτο βράδυ, ενώ είχε κατακεραυνώσει ο λαός τον κ. Μητσοτάκη – πρώτη φορά ένα κόμμα χάνει 13% σε έναν χρόνο – και αντί να κλαίνε οι νεοδημοκράτες, έκλαιγαν τα μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ. Μετά είχαμε ένα άλλο αφήγημα: "Χάσαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ" υποστηρίζουν. Τότε γιατί διαλύεται ο ΣΥΡΙΖΑ; Εάν το ΠΑΣΟΚ έχασε και κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί σήμερα διαλύεται ο ΣΥΡΙΖΑ;».
Ξεκαθάρισε ότι «δεν πρέπει να επαναληφθούν τα ίδια λάθη. Δεν θα γίνει μεγάλη η δημοκρατική παράταξη με ανεμομαζώματα που θα καταλήξουν διαβολοσκορπίσματα».
Τόνισε ότι «μεγάλο θα γίνει το ΠΑΣΟΚ αν βρει νέους και μεγαλύτερης ηλικίας ανθρώπους, που δεν έχουν εμπλακεί στην πολιτική και οραματίζονται μια προοδευτική και ηθική κυβέρνηση. Εμείς δεν θέλουμε να φύγει μόνο ο κ. Μητσοτάκης. Θέλουμε να φύγει η Νέα Δημοκρατία. Η πολιτική που ασκούν, είναι καταστροφική και η ανοχή του λαού προέκυψε από τη σύγκριση με τη διακυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου».
«Δεσμεύομαι, από την Καβάλα, ότι θα δώσω τον αγώνα με όλες μου τις δυνάμεις. Έκανα πέντε πανελλαδικές εκστρατείες σε έναν χρόνο, δεν θα φοβηθώ την έκτη. Όλοι μαζί θα νικήσουμε, όλοι μαζί θα μείνουμε ενωμένοι με στόχο το ισχυρό, δημοκρατικό, ποιοτικό και αξιόπιστο ΠΑΣΟΚ» κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης