Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΠΟΕ-ΟΤΑ- Μεθόδευση απολύσεων τα περί διαδημοτικής κινητικότητας

ΠΟΕ-ΟΤΑ- Μεθόδευση απολύσεων τα περί διαδημοτικής κινητικότητας
Για κατάπτυστες επιστολές του Κ. Γρηγοράκου με «μπακαλίστικη» λογική κάνει λόγο η ΠΟΕ-ΟΤΑ
Για μεθόδευση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε νέες απολύσεις μέσω της διαδημοτικής κινητικότητας, κάνει λόγο η ΠΟΕ – ΟΤΑ, σε ανακοίνωσή της με αφορμή την αποστολή της μελέτης από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Λ. Γρηγοράκου προς τους δήμους, με την οποία, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, χαρακτηρίζει 3.708 εργαζόμενους στην Τ.Α. πλεονάζον προσωπικό.
Η Ομοσπονδία καταγγέλλει ότι ο κ. Γρηγοράκος βασίζεται για να βγάλει πλεονάζον προσωπικό σε μία μελέτη που κανείς δεν γνωρίζει με τι κριτήρια και βάσει ποια στοιχεία έγινε.
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της αναφέρεται ότι  ο αναπληρωτής υπουργός  στα «ραβασάκια» που αποστέλλει επικαλείται πληθυσμιακά κριτήρια και οικονομικά στοιχεία των δήμων με μια «μπακαλίστικη» λογική, λες και οι Δήμοι είναι περίπτερα και όχι Οργανισμοί που επιτελούν κοινωνικό έργο.
Τέλος η ΠΟΕ- ΟΤΑ ζητεί  από την κυβέρνηση να αποσύρει «αυτές τις κατάπτυστες επιστολές του κ. Γρηγοράκου προς τους δήμους για το δήθεν πλεονάζον προσωπικό», επαναλαμβάνοντας ότι οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να βρίσκονται σε διαρκή αγωνιστική επαγρύπνηση.

bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης