Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ- Εμπαιγμός το πυροτέχνημα της "σχολικής ανάπαυλας"

ΣΥΡΙΖΑ- Εμπαιγμός το πυροτέχνημα της
Αναποτελεσματικό για τον τουρισμό χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ το μέτρο της "Λευκής Εβδομάδας"  που προβλέπει θέσπιση της «σχολικής ανάπαυλας» τις ημέρες μετά την Κ. Δευτέρα
Κατά του μέτρου της «Λευκής εβδομάδας» που βρίσκεται υπό διαβούλευση από το υπουργείο Παιδείας, τάσσεται και ο ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας την «αναποτελεσματική ως προς την τουριστική της διάσταση, αλλά και βλαπτική όσον αφορά την εκπαιδευτική της εφαρμογή».
Όπως επισημαίνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος ΕΕΚΕ Τουρισμού του κόμματος, Μ. Κριτσωτάκης, «αν το υπουργείο Τουρισμού υιοθετεί την πρόταση περί ‘σχολικής ανάπαυλας’ ως λύση για την τρομακτική μείωση του εσωτερικού τουρισμού και το κλείσιμο εκατοντάδων ξενοδοχείων την τελευταία πενταετία, εμπαίζει συνειδητά τους εργαζόμενους και τους ανέργους της χώρας, καθώς και τους ίδιους τους ξενοδόχους», σημειώνει.
Μάλιστα επισημαίνει ότι η αποδοχή προτάσεων τύπου «σχολικής ανάπαυλας» στην Ελλάδα των δύο σχεδόν εκατομμυρίων ανέργων αποτελεί παραδοχή αποτυχίας της μέχρι τώρα τουριστικής πολιτικής των μνημονιακών κυβερνήσεων.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης