Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης (Ποτάμι): Κάποιος πρέπει να σταματήσει τα κόμματα που καταστρέφουν τα πανεπιστήμια

Θεοδωράκης (Ποτάμι): Κάποιος πρέπει να σταματήσει τα κόμματα που καταστρέφουν τα πανεπιστήμια
«Οι φοιτητές πρέπει να δείξουν την πόρτα στους κομματικούς υπαλλήλους και να φτιάξουν τους δικούς τους συλλόγους», σημειώνει ο επικεφαλής του Ποταμιού
«Κάποιος πρέπει να σταματήσει τα κόμματα που καταστρέφουν τα πανεπιστήμια», έγραψε ο επικεφαλής του Ποταμιού, κ. Σταύρος Θεοδωράκης, σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν σήμερα, Τετάρτη 18 Μαΐου, στις φοιτητικές εκλογές.
Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωράκη, «για να ψαρεύουν φτηνό εργατικό κομματικό δυναμικό σπρώχνουν τους φοιτητές σε ανούσιους εμφυλίους», προσθέτοντας ότι μισθοδοτούν φοιτητοπατέρες που ο μόνος τους ρόλος είναι να δημιουργούν κομματικούς στρατούς, με ρουσφέτια, υποσχέσεις και «διευκολύνσεις»...
«Πέρυσι οι περισσότεροι φοιτητές δεν πήγαν καν να ψηφίσουν», σημειώνει ο επικεφαλής του Ποταμιού, τονίζοντας, όμως, ότι η αποχή δεν η λύση.
« Οι φοιτητές πρέπει να δείξουν την πόρτα στους κομματικούς υπαλλήλους και να φτιάξουν τους δικούς τους συλλόγους, τις δικές τους ομάδες που θα αγωνισθούν, θα συνεργασθούν και τελικά θα δημιουργήσουν ένα νέο πανεπιστήμιο», καταλήγει χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης