Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Γενικές διακηρύξεις για το χρέος θα πάρει ο Τσίπρας στο Eurogroup στις 22/5

Θεοδωράκης: Γενικές διακηρύξεις για το χρέος θα πάρει ο Τσίπρας στο Eurogroup στις 22/5
Οι μεταρρυθμίσεις δεν προχωρούν και συζητάμε τα ίδια και τα ίδια όταν άλλες κοινωνίες φεύγουν μπροστά είπε ο κ.Θεοδωράκης
Την θέση ότι κατά το Eurogroup της ερχόμενης Δευτέρας 22 Μαΐου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα πάρει γενικές διακηρύξεις για το χρέος διατύπωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
Σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ.Θεοδωράκης εξέφρασε τις αμφιβολίες του για το κατά πόσον μπορεί να υπάρξει μια πραγματική λύση πριν τις γερμανικές εκλογές, ενώ επεσήμανε ότι την ερχόμενη Δευτέρα ο κ. Τσίπρας  θα λάβει κάποιες γενικές διακηρύξεις χωρίς ιδιαίτερο αντίκτυπο για να εξασφαλιστεί η συμμετοχή του ΔΝΤ.  
«Πανηγυρίζουμε γενικά για το κόψιμο του χρέους αλλά για να δούμε πραγματικές ρυθμίσεις φοβάμαι ότι θα πρέπει να κάνουμε λίγο ακόμα υπομονή και να είμαστε διαπραγματευτικά ισχυροί για την κρίσιμη στιγμή το 2018»  είπε ο κ.Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι η δική του εκτίμηση είναι ότι θα υπάρξει μια οριζόντια λύση για τα χρέη των ευρωπαϊκών κρατών, και όχι μόνο της Ελλάδας, το 2018.
Όσον αφορά την χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή ο κ.Θεοδωράκης τόνισε ότι ίσως τελειώσαμε με την εποχή της κωλοτούμπας.
«Είχαμε τους Δεξιούς και τους Πασόκους που έκαναν μνημονιακές κωλοτούμπες, τώρα έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ που έκανε τις αντιστασιακές κωλοτούμπες, με δάκρυ.
Αλλά οι κωλοτούμπες τελείωσαν.
Τα μέτρα ψηφίστηκαν και θα εφαρμοστούν.
Η δεξιοτεχνία των πολιτικών που μας κυβερνούν είναι ότι κάνουν κωλοτούμπες μαζί με τις καρέκλες τους.
Αυτό ούτε οι μεγάλοι χορευτές μπορούν να το κάνουν» είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης