Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η συνταξιούχος κτηνοτρόφος που εκλέχθηκε ευρωβουλευτής με 50.803 ψήφους – Δεν δίνει συνεντεύξεις και φωτο στα ΜΜΕ

Η συνταξιούχος κτηνοτρόφος που εκλέχθηκε ευρωβουλευτής με 50.803 ψήφους – Δεν δίνει συνεντεύξεις και φωτο στα ΜΜΕ
Η Γαλάτω Αλεξανδράκη ζει και εργάζεται στην Αλεξανδρούπολη, όπου διατηρούν κρεοπωλείο με τον γιο της Αλέξανδρο Αλεξανδράκη
Μπορεί να πλησιάζει στην ηλικία των 80 ετών, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε στο να συμμετάσχει στις πρόσφατες ευρωεκλογές με την Ελληνική Λύση και μάλιστα να εκλεγεί δεύτερη στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, συγκεντρώνοντας 50.803 ψήφους.
Η Γαλάτω Αλεξανδράκη, όπως είναι το όνομά της, ζει στο Κουφόβουνο του δήμου Διδυμοτείχου στον Έβρο. Αν και υποψήφια, απέφυγε να δώσει οποιαδήποτε συνέντευξη προεκλογικά, ενώ φέρεται να συνεχίζει να μην θέλει να μιλήσει δημόσια ακόμη και τώρα που είναι επισήμως εκλεγμένη.
Μάλιστα η η κα Αλεξανδράκη δεν διέθεσε καν φωτογραφία της στον Τύπο και έτσι στις λεγόμενες "κάρτες” των τηλεοπτικών σταθμών εμφανίζονταν με άβαταρ.
Η Γαλάτω Αλεξανδράκη ζει και εργάζεται στην Αλεξανδρούπολη, όπου διατηρούν κρεοπωλείο με τον γιο της Αλέξανδρο Αλεξανδράκη.
Για την εκλεγείσα ευρωβουλευτή ρωτήθηκε σήμερα ο βουλευτής Έβρου της Ελληνικής Λύσης, Πάρης Παπαδάκης. Μιλώντας στο radioevros είπε "δεν την έχω δει ποτέ, δεν την ξέρω. Τι να πω; Ψέματα να πω; Δεν ξέρω καν αν μένει εδώ...". Ο ίδιος, πρόσθεσε ότι στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου "έκανε βόλτα με έξι υποψηφίους ευρωβουλευτές", οι οποίοι ζήτησαν τη βοήθειά του στο κυνήγι του σταυρού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης