Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεδίκογλου (ΣΥΡΙΖΑ): Σαν εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής ο Κικίλιας - Κυβερνητική ανεπάρκεια με τις φωτιές

Κεδίκογλου (ΣΥΡΙΖΑ): Σαν εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής ο Κικίλιας - Κυβερνητική ανεπάρκεια με τις φωτιές
Ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον αρμόδιο υπουργό ότι προσπαθεί να διαχειριστεί με άστοχο επικοινωνιακό τρόπο μια κρίση που βρίσκεται σε εξέλιξη
Την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος και τους εθελοντές που δίνουν σκληρή μάχη με τις φλόγες, αλλά και στους πολίτες που βλέπουν τις περιουσίες τους να κινδυνεύουν, εκφράζει με ανακοίνωση του ο τομεάρχης Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Συμεών Κεδίκογλου, ασκώντας ταυτόχρονα κριτική στον αρμόδιο υπουργό.
Συγκεκριμένα αναφέρει: «Παρά το γεγονός ότι αποφεύγουμε τον καταλογισμό ευθυνών εν μέσω κρίσης, δεν μπορούμε να μην κάνουμε μία επισήμανση.
Τη στιγμή που η υπευθυνότητα πρέπει να πρυτανεύει, παρακολουθήσαμε τον αρμόδιο υπουργό, λειτουργώντας ως... εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, να προσπαθεί να διαχειριστεί με άστοχο επικοινωνιακό τρόπο μια κρίση που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Βιάστηκε, χωρίς επαρκή στοιχεία, να ‘βαφτίσει' εμπρηστές κάποιους πολίτες που έσπευσαν να βοηθήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στη Βάρης - Κορωπίου…Ελπίζουμε αυτή η επιπολαιότητα, που αποκαλύφθηκε μάλιστα με δημοσίευμα της ‘Καθημερινής', να μην επαναληφθεί.
Οι πρόωρες ανακοινώσεις, πριν την ολοκλήρωση των σχετικών ερευνών, δεν βοηθούν.
Για τις επαναλαμβανόμενες επιχειρησιακές και πολιτικές ‘επιτελικές΄ ανεπάρκειες, θα τοποθετηθούμε αργότερα. Βρισκόμαστε στην αρχή ενός δύσκολου καλοκαιριού και η κοινωνία απαιτεί τη μέγιστη σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα από την Πολιτεία!».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης