Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ενωτικός Μητσοτάκης - Τηλεφωνική επικοινωνία με Καραμανλή και Σαμαρά για την εκδήλωση στις 4/10 για τα 50α γενέθλια της ΝΔ

Ενωτικός Μητσοτάκης - Τηλεφωνική επικοινωνία με Καραμανλή και Σαμαρά για την εκδήλωση στις 4/10 για τα 50α γενέθλια της ΝΔ
Ο Μ. Βορίδης ανέφερε ότι δεν γνωρίζει εάν τελικά θα παραστούν στη Ρηγίλλης οι δύο πρώην πρωθυπουργοί
Σχετικά Άρθρα
Τηλεφωνική επικοινωνία με τους πρώην πρωθυπουργούς και προέδρους της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, προσκαλώντας τους προσωπικά στην επετειακή εκδήλωση για τα 50 χρόνια του κόμματος που θα γίνει την Παρασκευή 4/10 στη Ρηγίλλης, είχε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Πρόκειται για μια κίνηση ενότητας από την πλευρά Μητσοτάκη, όπως χαρακτηρίζεται από κυβερνητικά στελέχη και μάλιστα, η πρώτη μετά την κριτική που άσκησαν οι δύο πρώην πρωθυπουργοί στην εκδήλωση του καλοκαιριού στο Πολεμικό Μουσείο.Ωστόσο,  δεν είναι βέβαιο ότι θα παραβρεθούν τελικά στα "γαλάζια" γενέθλια.

Βορίδης: Την αξίζουν, είναι πρώην πρωθυπουργοί

Όπως ανέφερε άλλωστε ο υπουργος Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, οι πρώην πρωθυπουργοί «πάντα έχουν μια πιο ειδική μεταχείριση», άλλωστε «την αξίζουν, είναι πρώην πρωθυπουργοί και (διατελέσαντες) πρόεδροι της παρατάξεως». Κατά τον ίδιο, η κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι «πολύ θετική».
Πάντως, ο υπουργός Επικρατείας ανέφερε ότι δεν γνωρίζει εάν τελικά θα παραστούν, ενώ υπενθύμισε ότι έχει προηγηθεί συνέδριο για τα 50χρονα της Νέας Δημοκρατίας στο Ζάππειο Μέγαρο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης