Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Χρηματιστήριο: Το βλέμμα στα αποτελέσματα και στα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ

Χρηματιστήριο: Το βλέμμα στα αποτελέσματα και στα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ
Πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης δημοσιεύει αποτελέσματα η Εθνική Τράπεζα και μετά το κλείσιμο η Aegean
Σχετικά Άρθρα
Πυκνώνουν οι ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων χρήσης και το ενδιαφέρον των επενδυτών στρέφεται σε αυτές προκειμένου να ενημερωθούν για την περσινή πορεία, αλλά κυρίως για τις φετινές προοπτικές.
Σήμερα πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης δημοσιεύει η Εθνική Τράπεζα με τους αναλυτές να περιμένουν καθαρά κέρδη στο τέταρτο τρίμηνο 306 εκατ. ευρώ.
Μετά το κλείσιμο δημοσιεύει η Aegean Airlines ενώ χθες μετά το κλείσιμο δημοσίευσε η Σαράντης και ήταν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις.
Σημειώνεται πως σήμερα, οι μετοχές της Τράπεζας Πειραιώς από το placement του ΤΧΣ θα είναι διαθέσιμες στους Έλληνες επενδυτές.
Οι αναλυτές περιμένουν αντίδραση μετά τις χθεσινές σημαντικές απώλειες, με το βλέμμα να είναι στραμμένο και στα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ που ανακοινώνονται σήμερα και χθες ήταν αφορμή για ρευστοποιήσεις στις αγορές.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε η αγορά να ανακτήσει μέρος των χθεσινών απωλειών υποστηριζόμενη από τα θετικά συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης της Ε.Ε.

Euroxx
Το ενδιαφέρον σήμερα στις ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων και στα αποτελέσματα της Εθνικής Τράπεζας, τα οποία δημοσιεύονται πριν το άνοιγμα της αγοράς.

Optima Bank
Περιμένουμε από την αγορά να κινηθεί υψηλότερα σήμερα, μετά τη χθεσινή μεγάλη υποχώρηση.

Beta
Αναμένεται ανάκαμψη στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης. Ωστόσο, ο τραπεζικός κλάδος και ιδιαίτερα η μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς θα δώσουν τον τόνο για το υπόλοιπο της ημέρας.

Κύκλος
Απολογιστικά, 13 μετοχές κατέγραψαν κέρδη έναντι 94 εκείνων που υποχώρησαν. Η Εθνική Τράπεζα, η Aegean και η Trade Estate ανακοινώνουν τα ετήσια αποτελέσματα τους.
Η άτσαλη υποχώρηση κάτω από τις 1400 μονάδες έθεσε σε κίνδυνο τη βραχυπρόθεσμη τάση. Στις 1379-1370 μονάδες η πλησιέστερη στήριξη στο σενάριο συνέχισης της υποχώρησης του Γ.∆. 

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης