Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Public Orange Week: Η Cyber Monday εξελίσσεται σε εβδομάδα προσφορών!

tags :
Public Orange Week: Η Cyber Monday εξελίσσεται σε εβδομάδα προσφορών!
Tα Public προσφέρουν τις πιο ευέλικτες υπηρεσίες πληρωμής χωρίς πιστωτική κάρτα

Μπορεί η μεγαλύτερη Black Friday των Public να πέρασε, οι προσφορές όμως συνεχίζονται με αφορμή τη Cyber Monday για ακόμη μια εβδομάδα σε όλα τα καταστήματα Public και το Public.gr. Κορυφαία Orange Week Deals σε περισσότερες από 30 κατηγορίες και χιλιάδες προϊόντα σε περιμένουν για να συνεχίσεις τις value-for-money αγορές!
Η Orange Week είναι εδώ με δυνατές προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας, που εκτός από κινητά και τηλεοράσεις θα είναι laptops, PCs, tablets, wearables, προϊόντα gaming και ψυχαγωγίας. Παράλληλα, στα Public παίζουν και προσφορές σε οικιακές συσκευές όπως πλυντήρια ρούχων, στεγνωτήρια, ψυγεία, κουζίνες, φούρνους μικροκυμάτων, καφετιέρες, ηλεκτρικές σκούπες και πολλά πολλά ακόμη!
Όπως πάντα, τα Public προσφέρουν τις πιο ευέλικτες υπηρεσίες πληρωμής χωρίς πιστωτική κάρτα, για να γίνει η ζωή σου ακόμη πιο εύκολη. Με τη λύση Public Now Pay Later μέσω Klarna, αγοράζεις φέτος και πληρώνεις του χρόνου, με 3 άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα.
Ταυτόχρονα, τα Public σου δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσεις το ιδανικό για εσένα πλάνο χαμηλών δόσεων μέσω της υπηρεσίας FlexPay. Με μια απλή επίσκεψη στο κατάστημα Public που σε εξυπηρετεί, θα ενημερωθείς για το πώς μπορείς να κάνεις τις αγορές σου και να αποπληρώσεις με έως 36 χαμηλές δόσεις, χρησιμοποιώντας τη χρεωστική σου κάρτα.
Για εσένα που νιώθεις πως η Black Friday δεν σου έφτασε, τα Public δημιούργησαν την πιο Orange εβδομάδα με μοναδικές προσφορές για να αποκτήσεις όλα όσα επιθυμείς!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης