Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Οι Θυρίδες της BOX NOW τώρα και στο κατάστημα Public Συντάγματος!

tags :
Οι Θυρίδες της BOX NOW τώρα και στο κατάστημα Public Συντάγματος!
Ειδικά σημεία συλλογής τοποθετούνται και στο κατάστημα Public Συντάγματος

Τα Public διευρύνουν την υπηρεσία locker pick up 24/7 και τη φέρνουν στο κατάστημα ναυαρχίδα της αλυσίδας, τοποθετώντας τα ειδικά σημεία συλλογής και στο Public Συντάγματος, στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας. Έτσι, επιτρέπουν στους καταναλωτές τη δυνατότητα να παραλάβουν ακόμη περισσότερα από προϊόντα, ακόμη πιο εύκολα, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.
Η υπηρεσία που είναι διαθέσιμη σε συνεργασία με την κορυφαία στο χώρο των smart lockers εταιρεία, BOX NOW, ξεκίνησε τη λειτουργία της στην αρχή του 2024 και μέχρι στιγμής προσφέρει ήδη πάνω από 70.000 θυρίδες σε περισσότερα από 2.000 Lockers που λειτουργούν 24/7 σε όλη την Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας τους γοργούς ρυθμούς ανάπτυξης του συγκεκριμένου μοντέλου παραδόσεων.
Επιπλέον, ενδεικτικό της επιτυχίας της υπηρεσίας locker pick up 24/7 είναι και το υψηλό ποσοστό ικανοποίησης του κοινού (NPS) που ξεπερνά το 80, γεγονός  που αποδεικνύει πως οι καταναλωτές επιθυμούν πλήρη ελευθερία ώστε να προγραμματίζουν την παραλαβή των παραγγελιών τους στον χρόνο και το σημείο που εξυπηρετεί το πρόγραμμά τους.
Ακόμη, η παραλαβή μέσω κάποιου από τα 70.000 smart lockers,  οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν τον τρόπο πληρωμής που τους ταιριάζει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους. Μπορούν να διαλέξουν είτε αντικαταβολή με κάρτα μέσω payment link σε απόλυτα ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον, είτε πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και στον χώρο του locker, ακριβώς πριν την παραλαβή.
Τα Public, ο πρωτοπόρος omnichannel retailer, βρίσκονται σταθερά στο πλευρό των καταναλωτών, αφουγκράζονται τις ανάγκες τους και αναπτύσσουν περαιτέρω έξυπνες, καινοτόμες υπηρεσίες, για να αναβαθμίζουν την αγοραστική εμπειρία και διευκολύνουν την καθημερινότητα τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης