Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Το νέο ΤΖΟΚΕΡ μοίρασε έπαθλα των 100.000 ευρώ σε 13 νικητές της δεύτερης κατηγορίας από τις 10 Δεκεμβρίου

tags :
Το νέο ΤΖΟΚΕΡ μοίρασε έπαθλα των 100.000 ευρώ σε 13 νικητές της δεύτερης κατηγορίας από τις 10 Δεκεμβρίου
Τα Χριστούγεννα της ζωής τους θα περάσουν οι 13 τυχεροί 5άρηες του νέου ΤΖΟΚΕΡ, σε όλη την Ελλάδα, που κέρδισαν τα έπαθλα των 100.000 ευρώ
Έξι κληρώσεις μετρά από τις 10 Δεκεμβρίου το νέο ΤΖΟΚΕΡ, το οποίο μοιράζει μεγαλύτερα έπαθλα σε περισσότερους νικητές. Το ανανεωμένο παιχνίδι του ΟΠΑΠ έχει αναδείξει ήδη 13 τυχερούς της δεύτερης κατηγορίας που κέρδισαν από 100.000 ευρώ, ενώ την περασμένη Κυριακή ένας μεγάλος νικητής κέρδισε 2.699.407 ευρώ στην πρώτη κατηγορία. Ο υπερτυχερός είχε καταθέσει το δελτίο του σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Δαράτσο Χανίων. Την ερχόμενη Κυριακή, το νέο ΤΖΟΚΕΡ κληρώνει τουλάχιστον 1.100.000 ευρώ.

Τυχερά 5άρια σε όλη την Ελλάδα

Τα Χριστούγεννα της ζωής τους θα περάσουν οι 13 τυχεροί 5άρηες του νέου ΤΖΟΚΕΡ, σε όλη την Ελλάδα, που κέρδισαν τα έπαθλα των 100.000 ευρώ. Οι νικητές είχαν καταθέσει τα δελτία τους σε καταστήματα ΟΠΑΠ στην Αττική, στον Κρόκο Κοζάνης, στην Αλεξανδρούπολη, στο Ηράκλειο Κρήτης, στο Μεσολόγγι, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, στο Βόλο και στη Λάρνακα Κύπρου, ενώ ένας τυχερός συμμετείχε στην κλήρωση διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr.
image002_2.jpg
«Το ΤΖΟΚΕΡ έχει αλλάξει τις ζωές σε πολλούς υπερτυχερούς, καθώς έχει μοιράσει πολλά εκατομμύρια, σε πολλούς νικητές της πρώτης κατηγορίας. Πλέον, μοιράζει μεγάλα έπαθλα και στους νικητές της δεύτερης κατηγορίας, σε κάθε κλήρωση. Επίσης, οι παίκτες διεκδικούν τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ στην 1η κατηγορία, αντί για 600.000 ευρώ. Στο κατάστημά μας είχε καταθέσει το δελτίο του ένας από τους πρώτους τυχερούς 5άρηδες του ανανεωμένου ΤΖΟΚΕΡ, που κέρδισε 100.000 ευρώ. Ευχόμαστε υγεία και καλές γιορτές, να τα χαρεί όπως εκείνος επιθυμεί», αναφέρει ο κ. Στέφανος Τύμπας, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στον Βόλο.
image003_1.jpg
Από την πλευρά του, ο κ. Αθανάσιος Δελής, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκε ένας από τους 13 νικητές της δεύτερης κατηγορίας του παιχνιδιού, εξηγεί: «Μαζί με το ΤΖΟΚΕΡ ανανεώθηκε και το ενδιαφέρον του κοινού. Ο κόσμος που επισκέπτεται το κατάστημά μας ρωτάει συνεχώς για τις αλλαγές στο παιχνίδι και δείχνει ενθουσιασμό. Ακόμα και για το ότι με δύο σωστές προβλέψεις αριθμών οι παίκτες κερδίζουν πλέον ένα ευρώ, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά. Η συμπλήρωση του δελτίου δεν άλλαξε, αφού οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν πλήρες ή τυποποιημένο σύστημα, έχοντας στη διάθεσή τους και τη δυνατότητα τυχαίας επιλογής αριθμών. Επιπλέον, μπορούν να πάρουν μέρος σε ομαδικό δελτίο, να συμμετέχουν σε συνεχόμενες ή μελλοντικές κληρώσεις, καθώς και στην κλήρωση του ΠΡΟΤΟ».
Το ΤΖΟΚΕΡ μοιράζει πλέον πιο πολλά σε πιο πολλούς σε όλες τις κληρώσεις του παιχνιδιού, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 22:00. Οι παίκτες μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις κληρώσεις του παιχνιδιού από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube. Η κατάθεση δελτίων γίνεται δεκτή μέχρι και μισή ώρα πριν από κάθε κλήρωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης