Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

ΤΖΟΚΕΡ: Έπαθλα των 100.000 ευρώ σε 21 τυχερά 5άρια σε όλη την Ελλάδα

ΤΖΟΚΕΡ: Έπαθλα των 100.000 ευρώ σε 21 τυχερά 5άρια σε όλη την Ελλάδα
Στην επόμενη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την τελευταία ημέρα του 2023, οι παίκτες του νέου ΤΖΟΚΕΡ διεκδικούν τουλάχιστον 2.500.000 ευρώ

Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρετούν τη χρονιά 21 τυχεροί παίκτες του νέου ΤΖΟΚΕΡ, καθώς κέρδισαν από 100.000 ευρώ ο καθένας στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού. Από τις 10 Δεκεμβρίου, το ανανεωμένο ΤΖΟΚΕΡ έχει αναδείξει 21 τυχερά 5άρια, μέσα σε μόλις 9 κληρώσεις, σε καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της Ελλάδας. Επιπλέον, την περασμένη Κυριακή ένας μεγάλος νικητής στα Χανιά κέρδισε περισσότερα από 2,7 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία.
Στην επόμενη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την τελευταία ημέρα του 2023, οι παίκτες του νέου ΤΖΟΚΕΡ διεκδικούν τουλάχιστον 2.500.000 ευρώ.

Τα 21 τυχερά 5άρια

Αξέχαστα θα μείνουν τα εφετινά Χριστούγεννα σε 21 τυχερούς 5άρηες του νέου ΤΖΟΚΕΡ, που κέρδισαν έπαθλα των 100.000 ευρώ. Οι νικητές είχαν καταθέσει τα δελτία τους σε καταστήματα ΟΠΑΠ στην Αττική, στην Κοζάνη, στην Αλεξανδρούπολη, στην Κρήτη, στο Μεσολόγγι, στην Θεσσαλονίκη, στο Βόλο, στην Κύπρο, στη Θήβα και στη Σπάρτη, ενώ ένας τυχερός συμμετείχε στην κλήρωση διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr.

«Το ΤΖΟΚΕΡ μοιράζει πλέον μεγάλα έπαθλα και στους νικητές της δεύτερης κατηγορίας, σε κάθε κλήρωση. Σε αυτή της Πέμπτης, ένας τυχερός 5άρης είχε καταθέσει το δελτίο του στο κατάστημα μας.  Πήραμε πολύ μεγάλη χαρά που φέραμε τύχη σε έναν κάτοικο της περιοχής μας. Σίγουρα πρόκειται για ένα μεγάλο ποσό που μπορεί να βοηθήσει πολλές οικογένειες. Ευχόμαστε καλή χρονιά στο νικητή», τονίζει η Μελίνα Αγγελοπούλου, ιδιοκτήτρια καταστήματος στη Θήβα.

«Στο ανανεωμένο ΤΖΟΚΕΡ οι παίκτες διεκδικούν τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ στην 1η κατηγορία, αντί για 600.000 ευρώ. Στο κατάστημά μας είχε καταθέσει το δελτίο του ένας από τους πρώτους νικητές στη δεύτερη κατηγορία, που κέρδισε 100.000 ευρώ. Ευχόμαστε υγεία και καλές γιορτές, να τα χαρεί όπως εκείνος επιθυμεί», αναφέρει η κα Λέσλι Ντίκι, υπάλληλος στο τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Μαρασλή 6 στη Θεσσαλονίκη.
Οι κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 22:00. Οι παίκτες μπορούν να τις παρακολουθήσουν ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube. Η κατάθεση δελτίων γίνεται δεκτή μέχρι και μισή ώρα πριν από κάθε κλήρωση.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης