Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Lidl Ελλάς απορροφά τον ΦΠΑ σε πάνω από 60 προϊόντα βασικής ανάγκης

Η Lidl Ελλάς απορροφά τον ΦΠΑ σε πάνω από 60 προϊόντα βασικής ανάγκης
Από τις 2 έως τις 31 Ιανουαρίου, προχωρά σε μείωση τιμών ίση με την αξία του ΦΠΑ, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση

Κάθε νέα χρονιά ξεκινά με χαρά, αισιοδοξία, ελπίδα, αλλά και τις βασικές ανάγκες του νοικοκυριού, που δεν μπορούν και δεν πρέπει να περιμένουν. Γι’ αυτό και η Lidl Ελλάς με στόχο τη στήριξη του Έλληνα καταναλωτή την απαιτητική περίοδο μετά τις γιορτές, προχωρά σε απορρόφηση του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ) σε περισσότερα από 60 είδη βασικής ανάγκης μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, προσφέροντας κορυφαίας ποιότητας προϊόντα σε πραγματικά χαμηλές τιμές.
Αυτό σημαίνει ότι η Lidl Ελλάς προχωρά σε μείωση τιμής ίση με την αξία του ΦΠΑ στα πιο βασικά τρόφιμα, το τυρί, τα ζυμαρικά, το γιαούρτι, το ρύζι, τα αβγά, οι φακές, το αλεύρι, το ηλιέλαιο, τα φρούτα και τα λαχανικά αλλά και προϊόντα οικιακής χρήσης, όπως το χαρτί υγείας και τα καθαριστικά. Η κίνηση αυτή στοχεύει στην οικονομική ανακούφιση των πελατών και στη στήριξη των πιο ευάλωτων νοικοκυριών.
Ο Martin Brandenburger, CEO και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Lidl Ελλάς, τονίζει πως «τα μέτρα αυτά αποδεικνύουν για ακόμη μία φορά στην πράξη ότι βρισκόμαστε στο πλευρό των καταναλωτών στις πιο δύσκολες στιγμές, για να μην χρειάζονται να κάνουν συμβιβασμούς στα εβδομαδιαία ψώνια».
Η Lidl Ελλάς έχει προχωρήσει σε μόνιμη μείωση τιμής έως και 37% σε περισσότερα από 330 προϊόντα, που πραγματικά κάνουν τη διαφορά στον οικογενειακό προϋπολογισμό, μειώνοντας χαρακτηριστικά την τιμή του γάλακτος κάτω από 1 ευρώ από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Πρόκεται για τη μοναδική αλυσίδα που προβαίνει σε δυνατές προσφορές στις ήδη χαμηλότερες τιμές της αγοράς, ενώ οι πελάτες της επωφελούνται καθημερινά και μέσα από το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus, όπου έχουν τη δυνατότητα να εξοικονομήσουν μέχρι και 1000€ τον χρόνο.
Η εταιρεία μέχρι σήμερα εφαρμόζει πιστά όλες τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για ελάφρυνση του βασικού καλαθιού του νοικοκυριού αλλά παράλληλα αναλαμβάνει με ευθύνη και συνέπεια δικές της πρωτοβουλίες, ώστε να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους Έλληνες καταναλωτές.
Η Lidl Ελλάς, με συνέπεια και σεβασμό απέναντι στον καταναλωτή, παραμένει πιστή στη φιλοσοφία της να προσφέρει την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής, διασφαλίζοντας για τους πελάτες της και ποικιλία και οικονομία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης