Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Βόμβα» Le Pen: Η Γαλλία δεν έχει πλέον λεφτά για την Ουκρανία - Βρισκόμαστε σε κατάσταση οικονομικής έκτακτης ανάγκης

«Βόμβα» Le Pen: Η Γαλλία δεν έχει πλέον λεφτά για την Ουκρανία - Βρισκόμαστε σε κατάσταση οικονομικής έκτακτης ανάγκης
Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι η Γαλλία είναι έτοιμη να στείλει στρατεύματά της στην Ουκρανία
Σχετικά Άρθρα
Η Γαλλία δεν είναι πλέον σε θέση να παρέχει οικονομική στήριξη στην Ουκρανία, λόγω της οικονομικής έκτακτης ανάγκης που αντιμετωπίζει η χώρα, δήλωσε η Μαρίν Λεπέν, επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Εθνικού Συναγερμού, σε συνέντευξή της στο Politico.
«Δεν μπορούμε πλέον να παρέχουμε οικονομική βοήθεια στην Ουκρανία... Δεν διαθέτουμε τα απαραίτητα κεφάλαια. Δεν είναι μυστικό ότι η Γαλλία βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε κατάσταση οικονομικής έκτακτης ανάγκης», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι η Γαλλία είναι έτοιμη να στείλει στρατεύματά της στην Ουκρανία, αμέσως μετά την εδραίωση μιας κατάπαυσης του πυρός.
Σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές, και άλλες ευρωπαϊκές χώρες ενδέχεται να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Γαλλίας και να αναπτύξουν στρατεύματα στην Ουκρανία.
Ωστόσο, ο ακριβής αριθμός των στρατιωτών που προτίθενται να στείλουν οι συγκεκριμένες χώρες παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης