Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τις πληγές της μετρά η Ρόδος – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου

tags :
Τις πληγές της μετρά η Ρόδος – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου

Επίκειται νέο κύμα κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες

 

Τις πληγές της εξακολουθεί να μετρά η Ρόδος ύστερα από το πρωτοφανές κύμα κακοκαιρίας που έπληξε το νησί την περασμένη Παρασκευή.
Την ίδια στιγμή με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι προσπάθειες των σωστικών συνεργειών για τον εντοπισμό του 50χρονου καθηγητή Αγγλικών που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά χειμάρου στην Κρεμαστή της Ρόδου.
Ο 50χρονος επέβαινε σε όχημα, που παρασύρθηκε από τα νερά χειμάρου, μαζί με δύο συναδέλφους του.
Η 27χρονη εκπαιδευτικός που ήταν μαζί του εντοπίστηκε νεκρή το Σάββατο στην κοίτη του ποταμού στην Κρεμαστή, ενώ ο τρίτος εκπαιδευτικός που βρισκόταν στο αυτοκίνητο κατάφερε να σωθεί.
Σημειώνεται πως οι νεκροί από την πρωτόγνωρη για τη Ρόδο θεομηνία ανέρχονται σε τρεις.
Ο απολογισμός των καταστροφών είναι ενδεικτικός για το πλήγμα που δέχθηκε η Ρόδος.
Τουλάχιστον 30 σπίτια καταστράφηκαν ολοσχερώς, ανυπολόγιστες ζημιές υπέστησαν πάνω από 300 σπίτια και 100 επιχειρήσεις μόνο στην κοινότητα Ιαλυσού, ενώ περίπου 150 αυτοκίνητα καταστράφηκαν.
Για τις καταστροφές που υπέστη η Ρόδος αναμένεται να ενημερώσει σήμερα τον υπ.Εσωτερικών, Γ.Μιχελάκη ο υφ.Εσωτερικών, Λ.Γρηγοράκος, ο οποίος συμμετείχε χθες στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συντονιστικού Οργάνου.
Πάντως, τις ανησυχίες εντείνουν οι μετεωρολογικές προγνώσεις, σύμφωνα με τις οποίες νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να πλήξει τη Ρόδο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης