Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Σε υψηλά 2 ετών το bitcoin - Πάνω από τις 56 χιλ. δολάρια

Σε υψηλά 2 ετών το bitcoin - Πάνω από τις 56 χιλ. δολάρια
Η MicroStrategy, με έδρα τη Βιρτζίνια, είναι επί του παρόντος ο μεγαλύτερος κάτοχος bitcoin που είναι εισηγμένος στο χρηματιστήριο
Σε υψηλά 2 ετών βρίσκεται σήμερα το Bitcoin, καθώς ξεπερνά ακόμη και τις 56.000 δολάρια, εν μέσω θετικών εξελίξεων στην αγορά κρυπτογράφησης.
Η τιμή του bitcoin αυξήθηκε πάνω από 10% μέσα σε δύο ημέρες, σύμφωνα με στοιχεία του CoinMarketCap, αφού η εταιρεία επενδύσεων κρυπτογράφησης και λογισμικού MicroStrategy αποκάλυψε μια αγορά περίπου 3.000 bitcoin για 155 εκατομμύρια δολάρια τη Δευτέρα.
Η MicroStrategy, με έδρα τη Βιρτζίνια, είναι επί του παρόντος ο μεγαλύτερος κάτοχος bitcoin που είναι εισηγμένος στο χρηματιστήριο.
Η εταιρεία ανέφερε ότι κατέχει περίπου 190.000 μάρκες κρυπτονομισμάτων νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η αξία των οποίων θα ξεπερνούσε τα 10,5 δισεκατομμύρια δολάρια σήμερα.
Σύμφωνα με την Greta Yuan, επικεφαλής έρευνας στην πλατφόρμα ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων VDX, η αγορά «ενθαρρύνθηκε από ταύρους κρυπτογράφησης, όπως η MicroStrategy», καθώς και ένα «νέο ρεκόρ εισροών Bitcoin ETF».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης