Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπασκόζος (γ.γ. Δημόσιας Υγείας): Οι πρόσφυγες δεν αποτελούν υγειονομική βόμβα – Δεν έχουν μεταφέρει μεταδοτικές ασθένειες

Μπασκόζος (γ.γ. Δημόσιας Υγείας): Οι πρόσφυγες δεν αποτελούν υγειονομική βόμβα – Δεν έχουν μεταφέρει μεταδοτικές ασθένειες
Ευρεία σύσκεψη του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Υγείας για τον καλύτερο συντονισμό όλων των φορέων
Την θέση πως οι πρόσφυγες δεν αποτελούν υγειονομική βόμβα και ότι έως σήμερα δεν έχει βρεθεί τίποτα το ανησυχητικό για τη δημόσια υγεία διατύπωσε ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας Γιάννης Μπασκόζος.
«Σε αντίθεση, είναι ίσως πιο υγιείς από εμάς και δεν έχουν μεταφέρει μεταδοτικές ασθένειες» τόνισε ο κ.Μπασκόζος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Υγείας όπου αποφασίστηκε ο καλύτερος συντονισμών όλων των φορέων.
Στη σύσκεψη αποφασίστηκε ο καλύτερος συντονισμός όλων για την υγειονομική κάλυψη των προσφύγων και των μεταναστών στο λιμάνι του Πειραιά, στην Πλατεία Βικτωρίας και στο Ελληνικό, καθώς όπως αναφέρθηκε ενώ υπάρχει πλήθος γιατρών και φαρμάκων, αυτά δεν διοχετεύονται στους πρόσφυγες καθώς δεν υπάρχει η σωστή κατανομή.
Ο κ Μπασκόζος είπε ότι αρχίζει η καταγραφή όλων και η επιδημιολογική τους επιτήρηση και ότι μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί τίποτα το ανησυχητικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης