Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Θα ψηφίσουμε το ν/σ για την αλλαγή φύλου - Και να χάσω δεν φεύγω από το νέο φορέα

Θεοδωράκης: Θα ψηφίσουμε το ν/σ για την αλλαγή φύλου - Και να χάσω δεν φεύγω από το νέο φορέα
Κάποια στιγμή ο Τσίπρας θα καθαιρέσει αυτούς που αντιδρούν για το Ελληνικό και θα προχωρήσει είπε ο κ.Θεοδωράκης
Την θέση ότι το Ποτάμι θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου διατύπωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος σχετικά με την Κεντροαριστερά είπε ότι ακόμα και αν χάσει στις εκλογές θα παραμείνει στον πολιτικό φορέα.
«Εμείς δεν παίζουμε με τις ζωές των ανθρώπων.
Στα ζητήματα κοινωνικών δικαιωμάτων δεν κρυβόμαστε.
Είμαστε στη Βουλή και ψηφίζουμε νόμους που βελτιώνουν τη ζωή συνανθρώπων μας» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Θεοδωράκης, ο οποίος εξέφρασε τη διαφωνία του με τη στάση του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που έχουν αποφασίσει να μην ψηφίζουν νομοσχέδια στα οποία διαφωνούν οι κυβερνητικοί εταίροι.
«Εμείς δεν μπήκαμε στη Βουλή για να ψηφίζουμε ότι ψηφίζουν οι ΑΝΕΛ» τόνισε ο κ.Θεοδωράκης, αναφέροντας πως «ότι έρχεται από την Ευρώπη, όπως αυτό με τη διόρθωση φύλου, εγώ θα το ψηφίζω».
Αναφερόμενος στην υπόθεση του Ελληνικού, ο κ.Θεοδωράκης εκτίμησε ότι «κάποια στιγμή ο κ.Τσίπρας θα καθαιρέσει αυτούς που αντιδρούν για το Ελληνικό και θα προχωρήσει», τονίζοντας ωστόσο ότι «το θέμα είναι η μεγάλη καθυστέρηση».
Ερωτηθείς για την εκλογές στην Κεντροαριστερά ο κ.Θεοδωράκης είπε ότι «όλοι οι καλοί χωράνε στις εκλογές για το νέο φορέα, αρκεί να έχουν κάτι διαφορετικό να πουν».
«Εγώ είπα από την αρχή τις θέσεις μου» είπε ο κ.Θεοδωράκης.
Ερωτηθείς στο τι θα πράξει αν χάσει στις εσωκομματικές εκλογές, ο κ.Θεοδωράκης υποστήριξε ότι θα παραμείνει.
«Εγώ μπορώ να είμαι αρχηγός αλλά και στρατιώτης» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης, αναφέροντας ότι έβαλε υποψηφιότητα για να φτάσει την παράταξη στο 15% και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για αυτόν τον σκοπό.
Ο κ.Θεοδωράκης επέμεινε στην διεξαγωγή ηλεκτρονικής ψηφοφορίας ζητώντας να εφαρμοστεί το ηλεκτρονικό σύστημα που χρησιμοποιήθηκε και στις εκλογές του ξενοδοχειακού επιμελητήριου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης