Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Ανίσχυρος ο Τσίπρας προσπαθεί να ισορροπήσει σε μια κυβέρνηση που εκβιάζεται από τον εταίρο του

Κικίλιας: Ανίσχυρος ο Τσίπρας προσπαθεί να ισορροπήσει σε μια κυβέρνηση που εκβιάζεται από τον εταίρο του
Γίνεται μεγάλη ζημιά στην χώρα και φοβάμαι ότι αυτή είναι μη αναστρέψιμη υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι ανίσχυρος και ισορροπεί σε μια κυβέρνηση που εκβιάζεται από τον εταίρο του διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Β. Κικίλιας.
«Ο κ. Κοτζιάς υπεραμύνθηκε της συμφωνίας και μίλησε για ψηφοφορία στη Βουλή από 150 βουλευτές, ο κ. Καμμένος την έριξε στο πυρ το εξώτερον και είπε ότι ζητάει 180 βουλευτές να την ψηφίσουν και ο κ. Τσίπρας ο Πρωθυπουργός της χώρας φαντάζει στα μάτια των Ελλήνων ανίσχυρος, να προσπαθεί να ισορροπήσει σε μια κυβέρνηση που ουσιαστικά εκβιάζει και εκβιάζεται από τον εταίρο του σε μια συμφωνία εθνική, που ξέρουμε καλά όλοι αν υπογραφεί και υπεγράφη στις Πρέσπες, δύσκολα αλλάζει.
Εμείς θεωρούμε και η πλειοψηφία της κοινωνίας ότι είναι επιζήμια για τα συμφέροντά μας» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Κικίλιας, επαναλαμβάνοντας ότι η ΝΔ ζητά εκλογές  λόγω της αποτυχίας της κυβέρνησης στην οικονομία και στα εθνικά θέματα.
«Η οικονομία μπορεί να αλλάξει και να δει ο κόσμος άσπρη ημέρα, αλλά με τα εθνικά θέματα δεν μπορεί να συμβεί αυτό.
Ένας λόγος παραπάνω.
Πράγματι βλέπω ότι ο μικρός εταίρος της κυβέρνησης εκβιάζει τον μεγάλο, ότι υπάρχει μια δοσοληψία όπως την αντιλαμβάνομαι με εκατέρωθεν απειλές με βουλευτές που λένε το μακρύ και το κοντό τους, αν δεν κάνω λάθος ο κ. Μαυραγάνης βγήκε και είπε ότι είναι ανίσχυρη η υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα σε ότι έχει να κάνει με τη συμφωνία.
Δεν είναι κατάσταση αυτή τώρα.
Είναι πάνω και πέρα από τα κόμματα αυτή παρωδία και το θέατρο του παραλόγου που παίζεται.
Γίνεται μεγάλη ζημιά στη χώρα και φοβάμαι μη αναστρέψιμη» υποστήριξε ο κ.Κικίλιας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης