Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bόμβα από New York Post: O George Soros πίσω από οργανώσεις ΜΚΟ που υποστηρίζουν τη Hamas

Bόμβα από New York Post: O George Soros πίσω από οργανώσεις ΜΚΟ που υποστηρίζουν τη Hamas
Ο ακροαριστερός δισεκατομμυριούχος George Soros έχει διοχετεύσει περισσότερα από 15 εκατομμύρια δολάρια σε οργανώσεις που υποστηρίζουν τη Hamas
Περισσότερα από 15 εκατομμύρια δολάρια έχει διοχετεύσει ο ακροαριστερός δισεκατομμυριούχος George Soros από το 2016 και εξής σε οργανώσεις που σαφώς τίθενται υπέρ της ριζοσπαστικής οργάνωσης Hamas και κατά του Ισραήλ.
Μάλιστα, αυτές οι οργανώσεις ευθύνονται για τη διοργάνωση διαδηλώσεων ανά τον κόσμο υπέρ των τρομοκρατικών ενεργειών που έλαβαν χώρα στο Ισραήλ στις 6 Οκτωβρίου.
Ειδικότερα, κατόπιν προσεκτικής εξέτασης των αρχείων του Open Society Foundations, η New York Post έχει εξαγάγει το συμπέρασμα πως το δίκτυο επιχορηγήσεων του Soros έδωσε 13,7 εκατομμύρια δολάρια μέσω του Tides Center, μιας αριστερής ομάδας που χρηματοδοτεί αρκετούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς οι οποίοι δικαιολογούν τις αιματηρές επιθέσεις της Hamas, ισχυριζόμενοι ότι οι Παλαιστίνιοι είναι τα πραγματικά θύματα και πως το εβραϊκό κράτος πρέπει να εξαλειφθεί. ναι τα πραγματικά θύματα.
Για το λόγου του αληθές αξίζει να αναφερθεί, λέει η New York Post, πως οι δικαιούχοι του Tides χρηματοδοτεί το Adalah Justice Project με έδρα το Ιλινόι, το οποίο την ημέρα της σφαγής της 7ης Οκτωβρίου δημοσίευσε στο Instagram τη φωτογραφία μιας μπουλντόζας που γκρεμίζει μέρος του φράχτη των συνόρων του Ισραήλ και μια λεζάντα: «Οι Ισραηλινοί έποικοι πίστευαν ότι μπορούσαν να παγιδεύσουν επ' αόριστον δύο εκατομμύρια ανθρώπους σε μια υπόγεια φυλακή… Κανένα κλουβί δεν μένει όρθιο».
Μέλη της παλαιστινιακής ομάδας κατέλαβαν το γραφείο του εκπροσώπου της Καλιφόρνια Ro Khanna στις 20 Οκτωβρίου για να του ζητήσουν να υπογράψει ένα ψήφισμα που καλεί για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα.
Τα μέλη του Adalah διοργάνωσαν επίσης συγκέντρωση την ίδια μέρα στο Bryant Park, όπου διαδηλωτές «έλεγαν» αντισημιτικά συνθήματα και κουνούσαν πλακάτ που έγραφαν «ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ τη ΧΑΜΑΣ».
Το Open Society Foundations έδωσε 60.000 δολ. το 2018 στην Αραβοαμερικανική Ένωση της Νέας Υόρκης, μια ομάδα που συνιδρύθηκε από την ακτιβίστρια Linda Sarsour που βοήθησε στον σχεδιασμό μιας διαδήλωσης γεμάτη μίσος στο Bay Ridge στις 21 Οκτωβρίου.
Άλλες υποστηριζόμενες από τον Σόρος, παλαιστινιακές ομάδες υπεράσπισης των οποίων τα μέλη εκτοξεύουν μίσος σε συγκεντρώσεις μετά τη σφαγή περιλαμβάνουν το Jewish Voice for Peace και το If Not Now, που έλαβαν 650.000 και 400.000 δολάρια αντίστοιχα.
«Ο George Soros και ο γιος του Alex έχουν μακρά ιστορία υποστήριξης των πιο ριζοσπαστικών οργανώσεων σε όλο τον πλανήτη, και αυτό περιλαμβάνει οργανώσεις υπέρ της Ηamas που υποστηρίζουν την πιο ειδεχθή συμπεριφορά», είπε ο Dan Schneider, αντιπρόεδρος της συντηρητικής ομάδας παρακολούθησης Media Research Center.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης