Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Γιαν Μικάελσεν στο BN Sports: «Δύσκολος ο όμιλος, αλλά η Δανία θα προκριθεί – Αξέχαστο το νταμπλ με τον Παναθηναϊκό!» (video)

Ο Γιαν Μικάελσεν στο BN Sports: «Δύσκολος ο όμιλος, αλλά η Δανία θα προκριθεί – Αξέχαστο το νταμπλ με τον Παναθηναϊκό!» (video)
Ένας παίκτης που αγαπήθηκε γρήγορα από τους φίλους του Παναθηναϊκού -και όχι μόνο- ο Γιαν Μικάελσεν, μίλησε στο BN Sports για τη Δανία και τη συμμετοχή της στο επερχόμενο EURΟ, την αγαπημένη του στιγμή από την εθνική, το πέρασμά του από την Ελλάδα και τις στιγμές που θα κρατήσει για πάντα στη μνήμη του!

Συνέντευξη στην Άρτεμη Κλεφτάκη

Μόλις οκτώ ημέρες απομένουν για τη σέντρα του EURO 2024! Τρία χρόνια πριν, η Δανία έφτασε μία «ανάσα» από τον τελικό της διοργάνωσης, ηττήθηκε όμως από την Αγγλία και έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο για πρώτη φορά μετά το 1992.

Φέτος, οι Δανοί ελπίζουν να πραγματοποιήσουν μία πορεία ανάλογη εκείνης προ τριετίας. Το BN Sports, στο πλαίσιο του μεγάλου αφιερώματος για το EURO, μίλησε με τον Γιαν Μικάελσεν, έναν από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στα ελληνικά γήπεδα.

Ο Μικάελσεν ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού το 2001, αποχωρώντας από την Ακαντέμικ, και παρέμεινε στο «τριφύλλι» για τρία χρόνια.

Με την πράσινη φανέλα πραγματοποίησε συνολικά 106 συμμετοχές μέχρι το 2004 που αποχώρησε, σε ηλικία 34 ετών. Κατέκτησε με τον Παναθηναϊκό το νταμπλ της σεζόν 2003/2004 και υπήρξε βασικό μέλος της τρομερής ευρωπαϊκής πορείας του «τριφυλλιού» στην Ευρώπη τη διετία 2001-2003 σε Champions League και Κύπελλο UEFA.


Η συνέχεια στο BNSports

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης