Διεθνή

New York Times: Οργισμένος με Pelosi και πικραμένος με Obama o απομονωμένος Biden

New York Times: Οργισμένος με Pelosi και πικραμένος με Obama o απομονωμένος Biden
Ο Biden θεωρεί τη Nancy Pelosi, την πρώην πρόεδρο της Βουλής , τον κύριο υποκινητή, όμως εκφράζει την πικρία του και για τον Barack Obama, καθώς θεωρεί ότι λειτουργεί παρασκηνιακά
Σχετικά Άρθρα
Έντονα πικραμένος από την ανοικτή αμφισβήτησή του από πρωτοκλασάτα στελέχη των Δημοκρατικών φέρεται να είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden, ο οποίος αναρρώνει από κορωνοϊό.
Ο Biden σύμφωνα με συνεργάτες του παρακολουθεί με δυσαρέσκεια την «ενορχηστρωμένη επίθεση», όπως αποκαλεί τις συνεχόμενες εκκλήσεις των Δημοκρατικών να αποσυρθεί από την κούρσα για την προεδρία των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με τους New York Times ο Biden ξέρει πως οι συνεχόμενες εκκλήσεις για παραίτηση από υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, είναι καθοδηγούμενες.
Μάλιστα θεωρεί τη Nancy Pelosi, την πρώην πρόεδρο της Βουλής , τον κύριο υποκινητή, όμως εκφράζει την πικρία του και για τον Barack Obama, καθώς θεωρεί ότι λειτουργεί παρασκηνιακά.

Προδομένος από τους φίλους του

Υπενθυμίζεται ότι Pelosi και Obama είχαν στηρίξει τον Biden στην εκλογή του στην προεδρία των ΗΠΑ, όμως πλέον δεν τους θεωρεί συμμάχους, αλλά ανθρώπους που επιδιώκουν την απόσυρσή του.
Η κρίση στις σχέσεις του Biden και τον ισχυρών ηγετών μέσα στο Δημοκρατικό Κόμμα είναι πρωτόγνωρη καθώς προσπαθούν να τον παροπλίσουν, άτομα που ήταν από τους πιο κρίσιμους συμμάχους του τα τελευταία 12 χρόνια.
Εξάλλου ο Obama ήταν αυτός που τον επέλεξε για αντιπρόεδρο, ενώ στη συνέχεια τον οδήγησε στον Λευκό Οίκο το 2020.
Η Pelosi από την άλλη, όπως και ο γερουσιαστής Chuck Schumer ο ηγέτης των Δημοκρατικών στη Γερουσία, ήταν αυτοί που συνέβαλαν στην επιτυχία του νομοθετικού έργου του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης